Kenmerk voor onze werkwijze is een persoonlijke aanpak.

Wij richten ons op u: De particulier die een dakopbouw of dakterras op zijn woning wil realiseren!

mvds ONTWERP helpt u met het gehele traject:

  • Ontwerpfase
  • Vergunningsaanvraag
  • Offertefase
  • Uitvoeringsfase

Ontwerpfase

Persoonlijke service begint met persoonlijke kennismaking. Graag komen wij bij u langs om uw situatie te bekijken en uw specifieke wensen te bespreken. Na uw akkoord maken wij een ontwerp op maat en zorgen wij dat alle benodigde stukken voor de omgevingsvergunning van uw dakopbouw of dakterras klaar zijn om ingediend te worden bij de gemeente.

Vergunningsaanvraag

Bouwkundige tekeningen

mvds ONTWERP dient voor u de benodigde stukken in via het loket van de overheid, het omgevingsloket online. Door onze jarenlange ervaring bij de diverse gemeenten en stadsdelen weten we snel onze weg te vinden en de goede personen aan te spreken. Kortom, een soepel verloop van het vergunningstraject.

Houdt u rekening met een doorlooptijd van het vergunningentraject bij de gemeente van minimaal 8 weken en maximaal 20 weken. Standaard duurt een vergunningaanvraag 8 weken. De gemeente mag deze termijn eenmalig met 6 weken verlengen. Daarna volgt een wettelijk bezwaartermijn van 6 weken.

Constructieve berekeningen

Bij een vergunningsaanvraag voor een dakopbouw of dakterras moeten naast de bouwkundige tekeningen ook constructieve berekeningen ingediend worden. Deze constructieve berekeningen verzorgen wij ook meteen.

Offertefase

U kunt er ook voor kiezen om het offertetraject voor de uitvoering van uw dakterras, dakopbouw of dakhuis door ons te laten verzorgen. Dankzij onze jarenlange marktkennis kunnen wij u helpen aan een scherpe offerte van één van onze zorgvuldig geselecteerde aannemers.

Uitvoeringsfase

Begeleiding en kwaliteitsbewaking tijdens de uitvoering